Cambulă Mediteraneană

Cambulă Mediteraneană
Flounder Mediterranean este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 455 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $5.34 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vin, parmezan, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Pește Mediteranean (Cambulă), Flounder Umplute, și Cambulă Creolă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți o cratiță cu apă la fiert. Puneți roșiile în apa clocotită și îndepărtați imediat într-un castron mediu cu apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Scoateți și aruncați pielea de pe roșii. Se toacă roșiile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; călește ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, usturoiul și condimentele italiene; gatiti pana cand rosiile sunt fragede, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă în măsline, vin, capere, suc de lămâie și 1/2 busuioc. Reduceți căldura, amestecați parmezanul și gătiți până când amestecul se reduce la un sos gros, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CapereCapere
MăslineMăsline
BusuiocBusuioc
SosSos
VinVin
6
Așezați fluturașul într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se toarnă sosul peste fileuri și se acoperă cu frunzele de busuioc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
SosSos
8
Coaceți 12 minute în cuptorul preîncălzit, până când peștele se înmoaie ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista