Trapa Chile Coapte Penne
Hatch Chile coapte Penne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 500 de calorii, 14g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute hatch, brânză, paste penne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute, gura chile Queso dip, și Hatch Chile Cornbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii. Tăiați ardeii iute în centru, răzuiți semințele și aranjați pe o foaie mare de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 232° timp de aproximativ 10 minute sau până când pielea ardeiului s-a blisterat. Întoarceți și coaceți încă câteva minute.
Scoateți din cuptor și folosind clești, transferați într-o pungă de congelator rezistentă sau într-un castron cu capac. Sigilați ardeii iute în pungă (sau vasul de acoperire) și lăsați să se răcească. Când se răcește, scoateți din pungi, îndepărtați pielea, tocați.Aduceți 10 căni de apă la fierbere. Se amestecă baza de supă. De asemenea, puteți adăuga puțină sare în apă, dacă doriți.
Adăugați pastele și fierbeți până la al dente (7 până la 12 minute în funcție de tip).Între timp, într-un robot de bucătărie sau blender, procesați smântâna și ardeii chile tocați.
Scurgeți pastele și aruncați-le cu amestecul de smântână și 1 cană de brânză mărunțită. Dacă aveți chef, adăugați puțină smântână. În acest moment puteți adăuga puțină sare și piper după gust, dar nu o fac niciodată.Aranjați într-o caserolă unsă de 9 de 13 inci și acoperiți cu folie.
Coaceți la 375 F. timp de aproximativ 10 minute, apoi presărați brânza rămasă deasupra.
Coaceți neacoperit încă 10-15 minute sau până când brânza este topită.