Tourtiers (Plăcintă De Porc Franceză)
Rețeta Tourtiers (plăcintă de porc Franceză) ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 4 ore și 15 minute. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 475 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. 188 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, carne de porc măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Tourtiers (Plăcintă De Porc Franceză), Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), și Carne De Porc Aux Champignons (Carne De Porc Franceză Cu Ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, amestecați împreună carnea de porc măcinată, cuișoare, scorțișoară, ceapă, sare, țelină, frunze de dafin și apă. Apa va ajuta la descompunerea cărnii de porc crude. Se fierbe la foc mediu-mic timp de aproximativ 3 ore sau până când apa s-a evaporat.
Scoateți de pe foc și aruncați frunza de dafin.
Spre sfârșitul timpului de gătit a porcului, așezați cartofii într-o cratiță separată și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se gătește până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și mash cartofi. Când carnea de porc este gata, amestecați piureul de cartofi în acea tigaie până se omogenizează uniform.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aliniați două plăci de plăcintă de 9 inch cu cruste de fund. Lingurați cantități egale de umplutură de porc în fiecare crustă. Acoperiți cu cruste de sus și flaut marginile pentru a sigila.
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când crusta se rumeneste.