Tot Ce Clasic Plăcintă Crusta
Nevoie de o crustă vegetariană? Toată crusta clasică de plăcintă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 180 de calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de făină, scurtare de legume, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare sunt Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înseamnă Crusta Clasică De Plăcintă.
Instrucțiuni
Într-un procesor de alimente, făină de puls și sare.
Adăugați unt; pulsează până se rupe în bucăți nu mai mari decât mazărea.
Adăugați scurtarea; pulsați până când amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră, cu câteva bucăți de unt încă vizibile.
Presărați 1/3 cană de apă cu gheață deasupra și pulsați până când aluatul se reunește, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, 1 lingură. la un moment dat.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor pentru a aduce împreună. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare bucată într-un disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră și până la 2 zile.