Tostadas de scoici și Avocado

Tostadas de scoici și Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Scoica și Avocado Tostadas. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, boia de ardei, chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Scallop Tostadas, Ceviche de Avocado și scoici, și Salată de Avocado și scoici la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați coriandru și verdeață într-un castron mediu. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți avocado într-un castron mediu și amestecați coaja de tei, sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați chimenul, boiaua, ardeiul cayenne și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați scoici pe ambele părți cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați scoici și gătiți aproximativ 1 minut pe fiecare parte sau până când scoicile sunt opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
7
Transferați pe o farfurie mare.
8
Răspândiți uniform amestecul de avocado rezervat pe chipsurile de tortilla; se acoperă cu amestec de coriandru. Completați fiecare cu o jumătate de scoică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista