Tortă de nucă-mure cu cremă de unt Mocha
Torta de nuc-mure cu cremă de unt Mocha ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 587 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, unt, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nuc Mocha Torte, Mocha-Nuc Torte, și Tort de nucă de banane cu cremă de unt Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Ungeți o tigaie de copt de 15 x 10 x 1 inch și tapetați fundul cu hârtie de ceară sau pergament. Hârtie de unt.
Pulsați nucile într-un robot de bucătărie până se toacă fin (nu lăsați să devină o pastă) și amestecați împreună cu făina într-un bol.
Bateți împreună untul și 1/3 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric până la palid și pufos.
Adăugați gălbenușurile 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie. Se amestecă amestecul de nuci cu mâna.
Bateți albușurile cu sare cu bătătoarele curățate într-un alt bol la viteză medie până când țin vârfuri moi.
Adăugați 1/3 cană de zahăr rămasă și bateți cu viteză mare până când albii țin doar vârfuri rigide. Se amestecă o pătrime de alb în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Întindeți aluatul uniform în tava de copt, netezind blatul.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când centrul este setat și partea de sus este auriu pal, 25 până la 30 de minute. Tort rece în tigaie pe un raft. Acoperiți tortul cu o foaie de copt inversată, apoi inversați tortul pe el și îndepărtați hârtia.
Reintroduceți tortul pe o tăietură. Tăiați aproximativ 1/4 inch de fiecare parte a tortului cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați tortul transversal în 4 dreptunghiuri egale (fiecare aproximativ 9 pe 3 1/2 inci). Tapetați foaia de copt cu hârtie de ceară sau pergament și transferați tortul pe foaia de copt, aranjând straturile unul lângă altul, atingând.
Presărați gelatina peste apă într-un castron mic și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Se încălzește conservele strecurate într-un cazan dublu sau într-un vas metalic așezat peste o cratiță cu apă clocotită până se încălzește, apoi se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă, aproximativ 2 minute.
Scoateți vasul de pe foc și puneți-l într-un castron mai mare cu apă cu gheață. Se răcește, amestecând ocazional, până la rece, 5 până la 10 minute.
Se întinde gemul uniform peste straturile de tort și se răcește până se fixează, aproximativ 1 oră.
Rezervați cel mai frumos strat de tort pentru top. Puneți 1 strat de tort, cu gemul în sus, pe un platou de tort și întindeți cu 1/3 cană de cremă de unt. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea de gem în sus și se întinde cu 1/3 cană de cremă de unt. Se acoperă cu al treilea strat, cu gemul în sus și se întinde cu 1/3 cană de cremă de unt. Se acoperă cu strat de tort rezervat, cu partea de gem în sus. Înghețați laturile tortului cu aproximativ 1 cană de cremă de unt.
Transferați crema de unt rămasă în punga de patiserie și introduceți o margine decorativă în jurul marginii superioare a tortului.
Straturile de tort răspândite cu gem pot fi făcute cu 1 zi înainte de asamblare și răcite, acoperite lejer cu folie de plastic(folosiți scobitori pentru a ține folia departe de gem).Tortul poate fi asamblat cu 1 zi înainte și răcit într-un deținător de tort sau acoperit ușor cu folie de plastic(folosiți scobitori pentru a ține folia departe de îngheț). Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.