Tortă de migdale-Macaroon cu glazură de ciocolată și compot de portocale
Tort de migdale-Macaroon cu glazură de ciocolată și compot de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 556 calorii, 12g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Un amestec de sare kosher grosieră, portocale, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tortă de migdale de ciocolată cu glazură de frișcă de ciocolată, Unt De Migdale Prăjite Cu Macaroon Cu Ciocolată Neagră, și Tort De Migdale Portocalii Fără Făină, Fără Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, 1 cană de apă și fâșiile de coajă de portocală în mediucratiță. Se amestecă la foc mediu până când zahărulse dizolvă și siropul se fierbe. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 1 minute.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiși siropul de răcire cu benzi de coajă.
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 buc.F. desenați două dreptunghiuri de 12 x 4 inci, distanțând 2 inci în afară, pe fiecare dintre cele 2 foi de hârtie de pergament (4 dreptunghiuri în total). Întoarceți fiecare foaie de pergament pe foaie mare de coacere cu margini(dreptunghiurile vor apărea). Spray cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți migdale tăiate,1 cană de zahăr și sare grosieră în procesor. Răzuiți în semințedin jumătăți de fasole de vanilie. Se amestecă până nucisunt măcinate fin. Folosind mixerul electric, batețialbușuri de ou într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Sare Grosieră
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați restul de 3 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat și bateți până se rigidizeazădar nu se usucă. Îndoiți amestecul de nuci în albii de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
4
Răspândiți 1/4 din aluatul macaroon uniformîn fiecare dreptunghi, umplând complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți straturile de macaroon până devin aurii și aproape ferme pentru a atinge în centru, inversând foile după 20 de minute, 35 până la 40 de minute. Se răcește pe foi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați 10 linguri de sirop de portocale într-o cratiță mareși aduceți la foc mic la foc mediu-mic(rezervați siropul rămas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2
Adăugați ciocolată lacratiță și amestecați până când ciocolata este topităși netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3
Se ia de pe foc. Se răcește până laînghețarea începe să se îngroașe, amestecând des,20 până la 30 de minute.
4
Așezați 1 strat de macaroon pe un platou lung.
5
Întindeți 1/2 cană glazură uniform. Topcu un alt strat de macaroon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Întindeți 1/2 cană înghețând uniform peste. Repetați încă 1 dată.Se acoperă cu ultimul strat de macaroon, cu partea plată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Răspândiți glazura rămasă deasupra șilaturile torte. Presați migdalele feliatetozide de torte. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți cu cort folie; depozitați la temperatura camerei. Acoperiți siropul rămas; rece.