Torturi De Nunta Suedeze

Torturi De Nunta Suedeze
Torturi de nunta suedeze ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 114 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, extract de vanillan, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării scandinave. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Torturi De Nunta Mexicane, Torturi De Nunta Mexicane, și Torturi De Nunta Italiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați margarina, zahărul, oul și curmalele într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa, aproximativ 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
DateDate
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
3
Combinați cerealele crocante de orez și nucile într-un castron mare. Se amestecă amestecul de curmale; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale De Orez PufoaseCereale De Orez Pufoase
NuciNuci
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lucrând rapid, formați amestecul de cereale și date în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
DateDate
5
Rotiți bilele în nucă de cocos. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros. A nu se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
RolaRola

Echipamente

DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista