Tortul mirelui din catifea de ciocolată
Tortul mirelui din catifea de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 1 calorii. Pentru 1 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 100. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de mure, frunze de mure, rețete glazură de ganache de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Tortul cizmei mirelui, Tort De Catifea Cu Ciocolata, și Tort De Ciocolată Din Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți 2 1/2 rețete tort de ciocolată, 1 rețetă la un moment dat și coaceți straturile conform instrucțiunilor.
Înfășurați fiecare strat în folie de plastic; congelați 2 ore.
Tăiați partea superioară cupolată de pe fiecare strat folosind un cuțit zimțat, dacă este necesar.
Tăiați dreptunghiul 1 (13-x 9 - inch) și 1 (9-x 5-inch) din carton robust; acoperiți cu folie de aluminiu.
Întindeți o cantitate mică de glazură de Ganache de ciocolată pe 1 parte a dreptunghiului de carton de 13 x 9 inci; așezați deasupra 1 strat de tort (13 x 9 inci).
Întindeți 2 1/2 căni de umplutură de Pecan peste stratul de tort, lăsând o margine de 1 inch. Tort de Top cu stratul rămas de 13 x 9 inci.
Tăiați 4 frigarui de lemn la înălțimea nivelului de 13 x 9 inci; introduceți frigarui vertical în nivelul tortului, distanțat uniform și nivelat cu vârful nivelului, la aproximativ 3 inci de laturi.
Asamblați 2 straturi (9 - x 5-inch) pe carton conform instrucțiunilor de mai sus, folosind umplutura rămasă de 1/2 cană de Pecan și omițând frigarui de lemn.
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale ambelor niveluri cu glazură, netezind cu o spatulă metalică umedă.
Răciți nivelurile până la 2 zile sau înghețați până la 2 luni.
Poziționați nivelul 9 - x 5-inch în centrul nivelului 13 - x 9-inch; așezați tortul pe suport.
Introduceți un cuplaj într-o pungă de decorare. Cuplaj Fit cu vârful metalic #32; umpleți cu glazură. Țeavă o margine de coajă pe marginile de sus și de jos ale fiecărui nivel. Țevi de viță de vie pe niveluri folosind vârful metalic # frunze de țeavă pe viță de vie folosind vârful metalic #
Atașați crenguțe acoperite cu ciocolată la tort cu o cantitate mică de glazură. Aranjați frunzele și murele pe vârfurile și părțile laterale ale nivelurilor.