Tortul milionarului
Tortul milionarului necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție conține 348 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de amestec de tort, cremă de brânză, amestec instant de budincă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Milionar Plăcintă, Milionar Plăcintă, și Milionar Plăcintă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină o tigaie 9x13 inch.
Scurgeți ananasul. Puneți ananasul într-o pânză de brânză curată și stoarceți sucul rămas. Dacă ananasul nu este bine drenat, va face umplutura să curgă.
Amestecați și coaceți tortul conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă 1/2 din aluat în tigaia pregătită. Aruncați sau găsiți o altă utilizare pentru jumătatea rămasă din aluat.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă.
Bateți crema de brânză înmuiată până devine pufoasă. Adăugați încet lapte, combinând bine.
Adăugați budinca instantanee și bateți până se îngroașă. Amestecul de budincă se va îngroșa atunci când este refrigerat. Când tortul este rece și amestecul de budincă este îngroșat, puteți asambla tortul.
Întindeți amestecul de budincă deasupra tortului răcit.
Presărați ananasul scurs peste budincă. Răspândiți cu grijă toppingul înghețat înghețat peste tot.
Presărați nuci tocate peste toate. La frigider. Bucurați-vă!