Salata de orez brun și sălbatic este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 193 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, miere, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată de orez sălbatic și brun, Salată Toscană De Orez Brun Și Sălbatic, și Salată De Orez Brun Și Sălbatic Și Orz Cu Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați orezul, ceapa, merisoarele, nucile pecan și pătrunjelul. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul, oțetul, mierea, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Afine
Pătrunjel
Oțet
Nuci Pecan
Miere
Ceapă
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.