Torturile de curcan sunt un fel principal pentru 4 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 293 de calorii . Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, lapte, fulgi de pătrunjel și cartofi. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 52% . Rețete similare sunt Baclava din curcan , Tacos cu varză kale din curcan și Burgeri de curcan cu mere și cheddar și sos de iaurt Chipotle .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa, morcovul, cartoful și țelina în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Adăugați făina și condimentele până se omogenizează; adăugați treptat laptele și supa. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă. Adăugați curcanul și mazărea; împărțiți amestecul în patru forme de plăcintă neunse de 12 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Împărțiți aluatul în sferturi. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați fiecare sfert într-un cerc de 15 cm; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și ondulați marginile; tăiați fante pentru a ventila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Acoperiți și congelați două ghivece timp de până la 3 luni.
5
Coaceți plăcintele rămase la 190°C timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
1
Scoateți din congelator cu 30 de minute înainte de coacere. Acoperiți lejer marginile crustelor cu folie de aluminiu; așezați-le pe o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2
Coaceți la 190°C timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
3
Îndepărtați folia; coaceți încă 15-20 de minute sau până când se rumenește și umplutura face bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)