Torta maghiară de alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână sare, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Nuc Maghiar, Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc, și Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci. Linia de jos cu hârtie pergament. Amestecați primele 4 ingrediente în procesor până când nucile sunt măcinate la fel de fine ca făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile de ou, 1/3 cană zahăr și vanilie într-un castron mare până când amestecul cade în panglică grea atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 5 minute. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, bătând până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți 1/4 de albi în amestec de gălbenușuri pentru a ușura. Îndoiți albii rămași. Cerneti jumatate din amestecul de faina; pliați ușor. Cernem amestecul de făină rămas și împăturim, adăugând orice nuci din cernere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cernere
Bol
3
Stropiți untul peste aluat, pliați ușor (nu amestecați prea mult sau aluatul se va dezumfla).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită; coaceți până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Transferați tigaia în raft; tort rece 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi tortul; eliberați laturile tigaiei. Inversați tortul pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Îndepărtați fundul tigaiei și hârtia pergament. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie
1
Așezați amidonul de porumb într-o cratiță mică și grea. Adăugați treptat lapte, amestecând până se dizolvă amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți constant la foc mediu-mare până când crema fierbe și se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se transferă într-un castron mare. Apăsați folie de plastic pe suprafața cremei. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
5
Se macină fin 1 cană de nuci cu zahăr pudră în procesor, aproximativ 30 de secunde. Folosind mixerul electric, bateți vanilia în cremă. Bateți în unt, câte 1 bucată, apoi bateți în amestec de nuci măcinate în 4 completări. Se dă la frigider până când este suficient de ferm pentru a se răspândi, amestecând des, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă
Vanilie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
6
Se amestecă conservele de caise într-o cratiță mică la foc mediu timp de 1 minut. Împingeți conservele, inclusiv bucățile de fructe, prin strecurătoare într-un castron mic. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Conservă
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
7
Tăiați mărunt 1/2 cană de alune. Folosind cuțit lung zimțată, se taie tort orizontal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
8
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe fundul tigaiei cu diametrul de 8 inci sau rotund din carton.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
9
Se întinde uniform cu conserve de caise. Sus cu al doilea strat, tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Transferați 3/4 cană de cremă de unt în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
11
Întindeți crema de unt rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Apăsați 1/2 cană de alune tocate pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Țeavă 12 rozete în jurul marginii superioare a torte.
13
Așezați 1 alun și 1 așchie de caise în fiecare rozetă. Se da la frigider pana se intareste crema de unt, cel putin 1 ora. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cupola de tort; păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Caise
14
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)