Tort într-o cană

Tort într-o cană
Tortul într-o cană este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 465 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână amestec de tort, amestec instant de budincă de vanilie, amestec de limonadă pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel " Tort Cu Cană De Ciocolată, Tort De Cană De Dovleac Nutella Fără Făină, și Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi).

Instrucțiuni

1
Verificați cănile de cafea pentru a vă asigura că fiecare conține 1 1/2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
ApăApă
2
Așezați amestecul de tort uscat și amestecul de budincă uscată într-un castron mare și amestecați bine cu un tel. Aceasta va fi de aproximativ 4 până la 4 1/2 căni de amestec uscat și va face 8 amestecuri de prăjituri cu ceașcă de cafea. Împărțiți amestecul în 8 pungi mici de plastic (aproximativ 1/2 cană fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați amestecul într-un colț al fiecărei pungi și legați-l acolo cu o cravată răsucită.
4
Faceți amestecul de glazură: într-un castron mediu, combinați zahărul cofetarilor cu amestecul de aromă pudră. Împărțiți în 8 pungi mici de plastic și închideți punga cu o cravată răsucită. Atașați fiecare amestec de glazură la pungile de amestec de tort cu o cravată răsucită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
5
Așezați câte una din fiecare pungă în fiecare ceașcă.
6
Atașați următoarele instrucțiuni la fiecare ceașcă: pulverizați Generos în interiorul cupei cu spray de gătit. Conținutul gol al pachetului de amestec de tort în ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De TortAmestec De Tort
7
Adăugați 1 ou, 1 lingură de ulei, 1 lingură de apă pentru a se amesteca uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Se amestecă 15 secunde, amestecând cu grijă în tot amestecul uscat. Cuptor cu microunde la putere maximă timp de 2 minute. În timp ce tortul se gătește, puneți ingredientele din amestecul de glazură într-un recipient foarte mic și adăugați 1 1/2 linguriță de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
9
Se amestecă bine. Când tort se face, se toarnă glazura peste tort în ceașcă. Bucurați-vă în timp ce cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista