Tort Triplu Cu Lămâie

Tort Triplu Cu Lămâie
Tort de lamaie triplu ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 823 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, caș de lămâie de la gătit, linguriță extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Triplu Cu Lămâie, Tort cu strat triplu de lămâie, și Tort De Lămâie Cu Trei Straturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. Pulverizați trei Tigăi rotunde de 8 x 1 1/2 inch cu spray de copt adăugat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron de dimensiuni medii și se fixează aside.In bolul unui mixer cu suport folosind atașamentul pentru biciuire, bateți albușurile la viteză medie până se spumează, adăugați cremă de tartru, creșteți viteza la mare, bateți până când albușurile țin doar vârfuri rigide. Răzuiește-le într-un al doilea castron pentru a wait.In bolul de amestecare a standului, același bol pe care l-ați folosit pentru a bate albușurile, amestecați 1/4 cană de zahăr cu coaja de lămâie, amestecând-o pentru a face un zahăr aromat de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Zahăr De LămâieZahăr De Lămâie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Adăugați untul înmuiat și bateți cu accesoriul cu palete până devine cremos, apoi adăugați restul de 1 cană de zahăr și bateți până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați puțin din lapte și bateți până se omogenizează.Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină alternând cu laptele rămas în 3 loturi, răzuind părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați aproximativ 1/4 din Albi la bătut și pliați cu un răzuitor rezistent, apoi pliați treptat albii rămași. Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort și blaturile netede.
6
Coaceți aproximativ 28 de minute sau până când blaturile se rumenesc și o scobitoare introdusă iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se lasă să se răcească timp de 10 minute, se scoate din tigăi și se răcește complet pe raft.
8
Întindeți partea superioară a două prăjituri cu caș de lămâie și stivați astfel încât să aveți trei straturi și două niveluri de umplutură de caș de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Lăsați tortul să stea aproximativ 30 de minute în timp ce faceți glazura.Glazură: într-un mixer electric, bateți untul și coaja de lămâie până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
10
Adăugați zahărul cofetarilor treptat și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Adăugați suc de lămâie și bateți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
12
Adăugați lapte după cum este necesar până obțineți o consistență cremoasă, tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista