Tort Triplu Cu Lămâie
Tort de lamaie triplu ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 823 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, caș de lămâie de la gătit, linguriță extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Triplu Cu Lămâie, Tort cu strat triplu de lămâie, și Tort De Lămâie Cu Trei Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. Pulverizați trei Tigăi rotunde de 8 x 1 1/2 inch cu spray de copt adăugat cu făină.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron de dimensiuni medii și se fixează aside.In bolul unui mixer cu suport folosind atașamentul pentru biciuire, bateți albușurile la viteză medie până se spumează, adăugați cremă de tartru, creșteți viteza la mare, bateți până când albușurile țin doar vârfuri rigide. Răzuiește-le într-un al doilea castron pentru a wait.In bolul de amestecare a standului, același bol pe care l-ați folosit pentru a bate albușurile, amestecați 1/4 cană de zahăr cu coaja de lămâie, amestecând-o pentru a face un zahăr aromat de lămâie.
Adăugați untul înmuiat și bateți cu accesoriul cu palete până devine cremos, apoi adăugați restul de 1 cană de zahăr și bateți până devine ușor și pufos.
Adăugați puțin din lapte și bateți până se omogenizează.Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină alternând cu laptele rămas în 3 loturi, răzuind părțile laterale ale bolului.
Adăugați aproximativ 1/4 din Albi la bătut și pliați cu un răzuitor rezistent, apoi pliați treptat albii rămași. Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort și blaturile netede.
Coaceți aproximativ 28 de minute sau până când blaturile se rumenesc și o scobitoare introdusă iese curată.
Se lasă să se răcească timp de 10 minute, se scoate din tigăi și se răcește complet pe raft.
Întindeți partea superioară a două prăjituri cu caș de lămâie și stivați astfel încât să aveți trei straturi și două niveluri de umplutură de caș de lămâie.
Lăsați tortul să stea aproximativ 30 de minute în timp ce faceți glazura.Glazură: într-un mixer electric, bateți untul și coaja de lămâie până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați zahărul cofetarilor treptat și bateți bine.
Adăugați suc de lămâie și bateți timp de 1 minut.
Adăugați lapte după cum este necesar până obțineți o consistență cremoasă, tartinabilă.