Tort Tres Leches cu zmeură

Tort Tres Leches cu zmeură
Tortul Tres Leches cu zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 551 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America de Sud. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), și Tort Tres Leches.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350; poziționați raftul în centrul cuptorului. Unt și făină un 9-in.- tigaie largă pentru tort (cel puțin 2 in. adânc) cu jantă detașabilă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Faceți tort: Selectați un castron mare din oțel inoxidabil (cu o capacitate de cel puțin 10 căni) care poate cuibări confortabil într-o oală mare. Umpleți oala pe jumătate cu apă și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la foc mic. În castron, combinați ouăle și zahărul. Puneți vasul peste apă; cu un mixer portabil, bateți ouăle și zahărul la viteză mare până când sunt suficient de palide și groase pentru a cădea dintr-o lingură într-o panglică largă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scoateți vasul de pe foc. Se agită făina printr-o sită peste amestecul de ouă și se pliază ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați untul topit și pliați ușor până nu rămân dungi. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți pe raftul central până când tortul este rumenit uniform, începe să tragă din părțile laterale ale tigaiei și revine când este ușor atins în centru, aproximativ 40 de minute. Puneți tigaia pe un suport de răcire și lăsați să se răcească cel puțin 10 minute. Rulați un cuțit subțire între tigaie și jantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți janta și lăsați tortul să se răcească complet.
7
Faceți sos tres leches: într-o oală mare (cel puțin 6-qt. capacitate) la foc mare, combinați laptele de capră, zahărul, siropul de porumb și bățul de scorțișoară. Aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă amestecul de bicarbonat de sodiu (sosul se va spuma) și se reduce focul la mediu. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când sosul capătă o culoare caramel și se reduce la 3/4 cană, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Culoare CaramelCuloare Caramel
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Lapte De CaprăLapte De Capră
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scoateți sosul de pe foc; aruncați bățul de scorțișoară și amestecați laptele condensat și frișca. Utilizați cald (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Cu un cuțit lung, zimțat, tăiați tortul pe jumătate orizontal. Lăsați jumătatea de jos pe fundul tăvii de tort. Ridicați blatul tortului și setați, tăiați partea în jos, pe o farfurie plată.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
10
Puneți fundul tortului (cu baza tigaiei) pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt cu margini. Poke tort de jos peste tot cu o scobitoare, având grijă să nu scormoni tot drumul prin. Lingurați încet suficient sos cald tres leches (aproximativ 1 cană) peste fundul tortului pentru a se satura bine, dar nu pentru a-l scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Lăsați să stea până se răcește, aproximativ 10 minute.
12
Faceți umplutura: rezervați mai multe zmeură pentru a merge deasupra tortului, apoi puneți fructele rămase într-un castron și amestecați ușor cu zahărul granulat. Pune deoparte. Într-un castron răcit, folosiți un mixer pentru a bate smântâna până când deține vârfuri moi și este suficient de groasă pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
13
Adăugați vanilie și zahăr pudră; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
14
Scoateți aproximativ 1 1/3 căni de frișcă pe fundul tortului și întindeți nivelul până la margine. Punctați cu zmeură îndulcită, împingându-le în jos în cremă. Așezați cu grijă blatul tortului, tăiați partea în jos, pe fundul tortului și aliniați-l cu grijă. Puneți deasupra cu o scobitoare ca înainte, apoi lingurați încet aproximativ 1 cană de sos tres leches uniform peste blatul tortului pentru a se satura bine. Înghețați ușor blatul și părțile laterale ale tortului cu frisca rămasă; transferați pe o farfurie de servire curată. Acoperiți tortul fără să atingeți (răsturnați un castron mare peste el) și răciți cel puțin 2 ore. Acoperiți și răciți zmeura dacă este ținută mai mult de 2 ore. Acoperiți și răciți restul de sos tres leches.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
15
Descoperă tortul și decorează cu zmeură rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
16
Se servește cu sosul rămas tres leches.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista