Tort Tres Leches
Tortul Tres Leches ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 392 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de făină, frișcă grea, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), și Tort Tres Leches pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Cerneti faina si praful de copt impreuna si dati deoparte.
Crema de unt sau margarina si 1 cana de zahar impreuna pana devine pufos.
Adăugați ouăle și extractul de vanilie de 1/2 linguriță; bate bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt 2 linguri la un moment dat; se amestecă până se omogenizează bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute. Pierce tort de mai multe ori cu o furculiță.
Combinați laptele integral, laptele condensat și laptele evaporat împreună.
Se toarnă deasupra tortului răcit.
Bateți frisca, restul de 1 cană de zahăr și restul de 1 linguriță de vanilie împreună până se îngroașă.
Se întinde deasupra tortului. Asigurați-vă că păstrați tortul la frigider, bucurați-vă!