Tort Tres Leches
Rețeta tortului Tres Leches este gata în aproximativ 4 ore și 5 minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din America de Sud. Această rețetă face 10 porții cu 573 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, scorțișoară măcinată, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Ciocolata (Ciocolata Rom Tres Leches tort), și Tort Tres leches pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați și făinați o tigaie de tort de 10 inci cu laturi înalte de 2 inci și apoi tapetați cu hârtie pergament. Ungeți hârtia pergament.
Amestecați făina și praful de copt într-un bol mediu. Pune deoparte.
Într-un bol mare de amestecare, folosind un mixer electric cu atașamentul de măturică, bateți albușurile până se spumează. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahărul și bateți până la vârfuri rigide. Bateți gălbenușurile, câte 1 pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu laptele integral în 2 adaosuri.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Răciți ușor tortul, aproximativ 10 minute, apoi răsturnați pe un platou cu laturi înalte de 1 inch.
Străpungeți partea superioară a tortului peste tot cu o frigăruie groasă.
Amestecați laptele condensat îndulcit, laptele evaporat, 1 cană smântână grea și lichiorul de portocale într-un bol mediu.
Se toarnă amestecul peste tort cât este cald. Acoperiți și refrigerați până la rece, aproximativ 3 ore sau peste noapte.
Combinați restul de 1 cană smântână grea și zahăr pudră într-un bol mediu. Folosind un mixer electric, bateți crema până se formează vârfuri moi.
Întindeți frișca deasupra tortului și presărați cu scorțișoara măcinată.