Tort Tres Leches

Tort Tres Leches
Rețeta tortului Tres Leches este gata în aproximativ 4 ore și 5 minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din America de Sud. Această rețetă face 10 porții cu 573 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, scorțișoară măcinată, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Ciocolata (Ciocolata Rom Tres Leches tort), și Tort Tres leches pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați și făinați o tigaie de tort de 10 inci cu laturi înalte de 2 inci și apoi tapetați cu hârtie pergament. Ungeți hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
3
Amestecați făina și praful de copt într-un bol mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un bol mare de amestecare, folosind un mixer electric cu atașamentul de măturică, bateți albușurile până se spumează. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahărul și bateți până la vârfuri rigide. Bateți gălbenușurile, câte 1 pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
5
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu laptele integral în 2 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte IntegralLapte Integral
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Răciți ușor tortul, aproximativ 10 minute, apoi răsturnați pe un platou cu laturi înalte de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Străpungeți partea superioară a tortului peste tot cu o frigăruie groasă.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
8
Amestecați laptele condensat îndulcit, laptele evaporat, 1 cană smântână grea și lichiorul de portocale într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă amestecul peste tort cât este cald. Acoperiți și refrigerați până la rece, aproximativ 3 ore sau peste noapte.
10
Combinați restul de 1 cană smântână grea și zahăr pudră într-un bol mediu. Folosind un mixer electric, bateți crema până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Întindeți frișca deasupra tortului și presărați cu scorțișoara măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
FrișcăFrișcă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista