Tort Spumant De Cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de cidru spumant. Această rețetă face 12 porții cu 250 de calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, praf de copt, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Folosirea apei spumante în tortul de lire, Tort Spumant De Cidru Bundt, și Tort De Cidru De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350. Linia de jos a unui 9x5-in uns. tigaie cu hârtie pergament; hârtie de grăsime.
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un alt bol, bateți făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu cidru, bătând bine după fiecare adăugare.
Transferați în tigaia pregătită.
Coaceți 40-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie cu 10 minute înainte de a se scoate pe o grătar pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, se amestecă ingredientele glazura pana se omogenizeaza; lingura peste partea de sus a tort, permițându-i să curgă peste părți.