Tort Roz Thiebaud

Tort Roz Thiebaud
Nevoie de o desert prietenos fără gluten, fără lactate și FODMAP? Tortul Roz Thiebaud ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 145 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 719 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, apă, sirop simplu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Zmeură Roz Fierbinte, Destul de în tort roz, și Tort De Șifon Roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face concentratul de căpșuni, spălați, uscați și curățați căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
2
Tăiați boabele în jumătate sau sferturi dacă sunt deosebit de mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
3
Combinați căpșunile, apa și zahărul într-o cratiță medie nereactivă și aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic, amestecând pentru a ajuta zahărul să se dizolve. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când boabele sunt moi, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se lasă boabele să se odihnească, acoperite, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
5
Transferați amestecul de fructe de pădure într-o sită cu ochiuri fine peste o cratiță medie nereactivă. Odată ce tot sucul s-a scurs, puneți boabele deoparte pentru a le folosi într-un alt proiect. Aduceți sucul la foc mic la foc mediu-mic până când s-a redus la 1/4 cană (2,1 oz / 60 g), aproximativ 10 minute și lăsați-l deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
6
Pentru a asambla tortul roz, așezați tortul răcit pe o suprafață de lucru plană și stabilă. Folosind un cuțit lung, zimțat, tăiați vârful rotunjit al tortului, astfel încât să fie perfect nivelat. Un blat uniform și plat este cheia aspectului acestui desert.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
7
Folosind cuțitul zimțat, împărțiți tortul orizontal în 2 straturi uniforme. Împărțiți din nou fiecare jumătate în jumătate, astfel încât să aveți un total de 4 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
8
Așezați stratul inferior pe un tort de carton de 8 inci rotund sau direct pe platoul de servire și așezați deasupra unui platan Rotativ, dacă aveți unul. Periați Generos suprafața tortului cu sirop simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
9
Pregătiți crema de unt încălzind-o și bătând-o pentru a obține o consistență asemănătoare maionezei (vezi lucrul cu crema de unt). Măsurați 1/2 cană (2,6 oz / 73 g) de cremă de unt și, folosind o spatulă offset, întindeți-o uniform pe stratul inferior de tort, având grijă să nu o lăsați să se estompeze peste părți. Pe măsură ce întindeți crema de unt, lăsați un perete mic (aproximativ 1/4 inch înălțime) să se formeze în jurul marginii exterioare, creând o fântână pentru cașul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
MaionezăMaioneză
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
10
Distribuiți uniform 1/4 cană (2,1 oz / 60 g) de caș de lămâie în fântână. Puneți un alt strat de tort deasupra și periați cu sirop simplu; se întinde cu cremă de unt, creând o fântână și se umple cu caș de lămâie la fel cum ați făcut cu primul strat. Repetați cu al treilea strat. Se acoperă cu stratul final de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Caș De LămâieCaș De Lămâie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
11
Dacă este necesar, încălziți din nou crema de unt. Măsurați 1 cană (5,2 oz / 146 g) de cremă de unt și folosiți spatula offset pentru a o aplica ca un strat de firimituri, un strat subțire care acoperă toate suprafețele tortului; un strat de firimituri va sigila exteriorul tortului pentru a ajuta la prevenirea firimiturilor de a strica glazura finală. (Este important să măsurați crema de unt special pentru stratul de firimituri, astfel încât crema de unt neutilizată să rămână fără firimituri.) Puneți la frigider tortul timp de 10 până la 15 minute pentru a seta stratul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
12
Rezervați aproximativ 1/2 cană (2,6 oz / 73 g) de cremă de unt pentru partea superioară a tortului. Folosind o spatulă offset, aplicați un strat gros de cremă de unt rămasă pe părțile laterale ale tortului răcit acoperit cu firimituri. În acest moment, nu este important ca tortul să arate frumos—cel mai important este ca crema de unt să fie distribuită uniform pe părți. Cu tortul așezat drept în mijlocul platanului rotativ și cu spatula offset ținută vertical pe glazură, începeți să rotiți platanul Rotativ. Păstrați tortul în mișcare constantă într-o direcție și aplicați o presiune ușoară cu spatula; crema de unt va începe să se uniformizeze. Îmi place să-mi imaginez spatula ca acul care rămâne constant în timp ce înregistrarea (sau tortul) se învârte rotund și rotund pe platan. Scopul meu este să fac părțile perfecte înainte de a adăuga orice personalitate Thiebaud. Asigurați-vă că urmăriți linia verticală a tortului; mi se pare util să mă uit la partea dreaptă a tortului la nivelul ochilor în timp ce rotesc placa turnantă. Puteți adăuga mai multă cremă de unt la orice pete care par subțiri și albiți orice pete groase cu spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
13
Odată ce părțile laterale sunt perfect verticale și netede, creați cât de multă sau cât de puțină textură doriți în crema de unt. Mă refer în mod constant la afișarea prăjiturilor în timp ce încerc să surprind aspectul casual, ușor imperfect al prăjiturilor lui Thiebaud pe părțile mele îngrijite. Nu e ușor! În timp ce învârt tortul pe platan, îmi țin adesea spatula offset pe verticală și o clătin ușor înainte și înapoi sau fac o glisare rapidă la tort cu lama spatulei în timp ce platanul se învârte.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
14
Când părțile laterale sunt pe placul dvs., veți găsi un inel de cremă de unt în picioare deasupra suprafeței tortului. "Apucați" ușor excesul de cremă de unt într-o zonă cu spatula offset și trageți-l spre centrul tortului, întinzându-l spre centru. Repetați până când aveți o margine frumoasă și curată în jur.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
15
Dacă este necesar, încălziți crema de unt rezervată, apoi mutați-o deasupra tortului din centru. Folosind o mică spatulă offset, începeți din centru și începeți să neteziți crema de unt, înclinând-o din ce în ce mai aproape de marginea tortului. Lucrez destul de încet când fac acest lucru pentru a obține o buză frumoasă și voluminoasă de cremă de unt, unde părțile laterale și partea superioară a tortului se întâlnesc, recreând inelul care apare în jurul marginii superioare a tortului Roz al lui Thiebaud.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
16
Așezați zmeura în centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
17
Tortul se servește cel mai bine imediat.
18
Faceți înainte: acest tort are multe componente diferite care necesită pregătire înainte ca tortul să poată fi asamblat. Tortul trebuie copt și răcit bine înainte de asamblare, așa că luați în considerare prepararea acestuia cu o zi înainte. Se va păstra până la 5 zile la frigider sau până la 2 luni la congelator. Cașul de lămâie durează 3 până la 4 ore, așa că luați în considerare pregătirea acestuia în timp ce tortul se coace. Poate fi păstrat până la 1 săptămână la frigider sau 4 luni la congelator. Concentratul de căpșuni poate fi făcut înainte și păstrat până la 1 săptămână într-un recipient etanș la frigider sau 4 luni la congelator, dar trebuie să fie la temperatura camerei înainte de utilizare. Crema de unt este cel mai ușor de utilizat atunci când este proaspăt făcută, dar poate fi făcută și înainte și ușor reîncălzită înainte de a îngheța tortul (vezi lucrul cu crema de unt). Se va păstra până la 1 săptămână la frigider sau până la 4 luni la congelator. Siropul simplu poate fi făcut cu puțin timp înainte de asamblarea tortului, dar, dacă este făcut din timp, se va păstra până la 3 săptămâni la frigider. Pentru a păstra restul de tort, apăsați folie de plastic pe părțile tăiate și dați-le la frigider până la 1 săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.Deasupra și dincolo: în prăjiturile de afișare a picturii, tortul roz este cel mai mic dintre cele trei. Dar, deoarece tigăile de tort de 6 inci nu sunt obișnuite în bucătăriile de acasă, am făcut acest tort de aceeași dimensiune ca celelalte două. Pentru a face o replică mai fidelă a picturii, coaceți aluatul de tort în două tigăi de tort de 6 x 2 inci; vezi variații în tortul cu unt galben pufos al lui Rose pentru detalii. Împărțiți fiecare tort copt în 2 straturi uniforme, astfel încât să aveți un total de 4 straturi. Construiți tortul pe un tort de carton de 6 inci rotund sau direct pe un platou de servire, folosind sirop puțin mai puțin simplu, cremă de unt și caș de lămâie pe fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Caș De LămâieCaș De Lămâie
CăpșuniCăpșuni
GlazuraGlazura
UntUnt
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista