Tort Pădurea Neagră

Tort Pădurea Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul din Pădurea Neagră. Această rețetă servește 8 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 795 calorii, 9g de proteine, și 56G de grăsime. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână smântână grea, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, Tort Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați raftul în centrul cuptorului. Unt și făină o tigaie de tort de 10 inci, care are o adâncime de 3 inci, cum ar fi o matriță cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
3
Cernem 1/2 cană de făină, cacao și sarea împreună pe o foaie de hârtie pergament și lăsăm deoparte. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți ouăle, zahărul și vanilia la viteză mare până când amestecul s-a triplat în volum și este foarte gros, aproximativ 8 minute. Când biciul este ridicat, bătătorul va forma o panglică groasă pe măsură ce cade înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
4
Reduceți viteza pentru a amesteca și atingeți cu grijă ingredientele uscate în amestecul de ouă. De îndată ce toată făina a fost adăugată la ouă, opriți mașina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
5
Se toarnă untul topit, asigurându-vă că lăsați solidele albe, lăptoase în urmă. Cu o spatulă mare de cauciuc, folosind cât mai puține lovituri, terminați de pliat amestecul de făină și untul în aluat până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Răzuiți imediat aluatul în tigaia pregătită, așezați tigaia pe o foaie de copt și coaceți până când tortul se simte ferm la atingere, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Transferați tortul într-un suport și lăsați-l să se răcească aproximativ 5 minute. Apoi întoarceți tortul cu capul în jos pe un suport pentru a se răci. Acest lucru va aplatiza vârful ușor cupolat.
1
Așezați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere în timp ce amestecați pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați kirsch - ul și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KirschKirsch
3
Se toarnă siropul într-o ceașcă mică sau castron și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Într-un castron mare, bateți smântâna cu zahărul și vanilia la viteză medie-mare până când menține vârfuri ferme. Nu exagerați; frisca trebuie să fie netedă și fermă. Împărțiți crema în 4 porții egale și puneți-le deoparte. (Acest lucru vă ajută să împiedicați să ajungeți la ultimul pic de decorare și să descoperiți că ați rămas fără cremă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți cireșele și împărțiți-le în 2 grămezi egale. Rezervați 8 până la 12 cireșe pentru a garnisi blatul tortului dacă nu aveți cireșe proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
3
Așezați tortul pe o suprafață de lucru cu vârful original în sus. Tăiați orice cruste dure. Cu un cuțit lung zimțat, tăiați tortul orizontal în 3 straturi uniforme.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
4
Transferați stratul superior pe o farfurie de servire, aranjându-l cu partea de sus în jos.
5
Periați-l liberal cu siropul. Cu o spatulă offset sau o spatulă de cauciuc, neteziți pe un strat de frișcă de 1/2 inch. Împingeți crema puțin dincolo de marginea tortului. (Acest lucru previne golurile atunci când așezați următorul strat deasupra.) Cuibărește jumătate din cireșe în frișcă, împrăștiindu-le uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CireșeCireșe
CremăCremă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Așezați stratul de tort din mijloc deasupra cireșelor, apăsându-l ușor în stratul de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
CremăCremă
7
Se unge cu sirop, se întinde cu frișcă și se împrăștie jumătatea rămasă de cireșe peste smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CireșeCireșe
SiropSirop
CremăCremă
8
În cele din urmă, adăugați ultimul strat de tort, tăiat cu fața în sus, deasupra cireșelor, așezându-l din nou în stratul de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
CremăCremă
9
Periați cu sirop. Cu o spatulă de glazură sau o spatulă mare de cauciuc, întindeți un strat subțire de frișcă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
SiropSirop
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Întindeți un strat mai gros pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Patiseriile adaugă o margine decorativă festonată de ciocolată neagră măcinată în jurul bazei tortului. Umpleți palma cupată cu o parte din ciocolata măcinată și ridicați-o și înclinați-o pe baza tortului în jurul marginii de jos. Rotiți tortul între mâini. Călcâiul mâinii tale este cel care formează marginea festonată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
CiocolataCiocolata
BazaBaza
12
Rotiți marginea unui cuțit ascuțit împotriva blocului de ciocolată pentru a face bucle sau a tăia așchii cu un cojitor de legume. Îngrămădiți-le deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
13
Scoateți frișca rămasă într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea medie. Pipeți rozete de grăsime în jurul marginii superioare a tortului. Apăsați o cireșă proaspătă sau plină de viață în centrul fiecărei rozete. Dați la frigider tortul cel puțin 4 ore pentru a lăsa aromele să se contopească. Chiar înainte de servire, pudrați blatul cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
14
Variație Fără Alcool
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
15
Utilizați aproximativ 24 de uncii de vișine conservate în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe TartăCireșe Tartă
SiropSirop
16
Scurgeți cireșele, rezervând separat siropul și cireșele. Într-o cratiță mică, aduceți la fierbere 1/3 cană espresso sau cafea tare, siropul rezervat și 3/4 cană zahăr (sau după gust), amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea TareCafea Tare
CireșeCireșe
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
17
Se ia de pe foc și se rezervă până când este nevoie.
18
Variația nr. de nr. de nr. de nr. de nr. de nr. de nr. de
19
Pentru meniul nostru de Crăciun din 2010, am folosit arome din Pădurea Neagră pentru B. Am copt g-ul sub formă de tort de foi, l-am înmuiat cu siropul kirsch, l-am întins gros cu frisca, apoi am împrăștiat cireșele peste cremă înainte de a rula tortul. L-am înghețat cu tradiționala cremă de unt de ciocolată. Acest lucru face un b mai ușor decât de obicei, iar oaspeții noștri și-au curățat farfuriile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
CireșeCireșe
KirschKirsch
SiropSirop
CremăCremă
1
Dacă folosiți cireșe borcanate, scurgeți-le, rezervând atât siropul, cât și cireșele. Măsurați cantitatea de sirop și lăsați-o deoparte. Macerați cireșele într-un bol de sticlă în 1/2 cană de kirsch timp de 1 oră, aruncându-le ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
KirschKirsch
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți cireșele, rezervându-le și kirsch-ul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
KirschKirsch
3
Se toarnă siropul într-o cratiță mică cu kirsch și se adaugă zahăr, dacă este necesar, pentru a face un sirop ușor dulce, cu aromă de cireșe. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
KirschKirsch
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până este nevoie. Ai nevoie de aproximativ 1 cană de sirop pentru tort. Folosiți restul ca sos pentru înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
SiropSirop
5
De la suvenirurile lui Hubert Keller: povești și rețete din viața mea DE Hubert Keller, 8012 Editura Andrews McMeel

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista