Tort Pop
Tortul Pop ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 283 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână topping, amestec de prăjituri, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de piersici la grătar Pop-Pop, Narcise Cake Pop, și Turtă Dulce Tort Pop.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului pentru o tigaie de 9x13 inch. Faceți găuri în tort cât este încă fierbinte cu o furculiță.
Faceți gelatină cu apă clocotită, apoi amestecați sodă de lămâie-lime.
Se toarnă amestecul fierbinte peste tort. Se răcește complet tortul, apoi se dă la frigider cel puțin 4 ore înainte de îngheț.
Bateți împreună budinca instantanee și laptele până se îngroașă, apoi turnați peste tort. Tort de îngheț cu topping biciuit. Păstrați tortul la frigider până când este gata de servit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "