Rețetă De Somn Înnegrit Cajun

Rețetă De Somn Înnegrit Cajun
Rețeta de somn înnegrit Cajun este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție conține 282 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, fileuri de somn, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Cajun Pecan Crusted Catfish Rețetă, Somn Înnegrit, și Somn Înnegrit.

Instrucțiuni

1
Amestecați condimentele și ierburile într-un vas puțin adânc. Clătiți filetele de somn sub apă rece, apoi uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Așezați fiecare filet în vasul de condimente și folosiți degetele pentru a acoperi bine cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea (fonta funcționează cel mai bine) la foc mediu-mare. Deschide o fereastră, pentru că s-ar putea să fumezi puțin. Aceasta înseamnă că procesul de înnegrire funcționează. Prăjiți fileurile pe fiecare parte timp de 3-4 minute, apoi scoateți-le din tigaie și serviți imediat cu părțile sudice preferate și pene sau runde de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate90
Revista