Tort pesmet de lămâie
Reteta Lemon Crumb Cake se poate face in aproximativ 50 de minute . Această rețetă face 20 de porții cu 270 de calorii , 6 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca mic dejun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Lemon Crumb Cake , Lemon Crumb Cake și Lemon-Iaurt Crumb Cake .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți primele cinci ingrediente până se omogenizează bine. Într-un castron mic, combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; bateți treptat amestecul de zară până se omogenizează.
Se toarnă într-un 13-in. tavă de copt de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Puneți umplutura de plăcintă cu lingurițe peste aluat.
Într-un castron mic, combinați făina și zahărul.
Tăiați în unt până se sfărâmiciază. Se amestecă migdalele; se presara peste aluat.
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Se răcește timp de 10 minute pe un grătar.
Se serveste cald cu inghetata daca se doreste.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Crumb Cake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "