Tortul negru din anii cincizeci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 666 calorii. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul cofetarilor, ciocolata și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ tort de pădure neagră fără ouă , cum se face tortul Pădurii Negre, Orez negru Vegan, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, și Tort Negru Dahlia.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi de 9 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si 1/2 lingurita de sare. Pune deoparte. Într-un castron mic separat, amestecați treptat 1 cană de lapte în 1/3 cană de cacao, apoi bateți până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană unt, 1/4 cană scurtare și 2 căni zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați 3 ouă pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi amestecați 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
4
Adăugați amestecul de făină alternativ cu amestecul de lapte; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
5
Întindeți aluatul uniform în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când straturile se micșorează de pe părțile laterale ale tigăilor și vârfurile revin atunci când sunt apăsate ușor cu vârful degetului. Tortul este dens și umed, așa că aveți grijă să nu-l coaceți prea mult. Răciți straturile în tigăi timp de 10 minute, apoi răsturnați-le cu grijă pe rafturi și răciți-le complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a face umplutura: într-un castron mic, amestecați împreună 2/3 cană de zahăr, 2 linguri de amidon de porumb și 1/4 linguriță de sare. Într-o cratiță la foc mediu, combinați 1 1/2 căni de lapte cu amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
8
Adăugați 3 pătrate ciocolată tocată și aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant. Se fierbe până când amestecul este gros și Bulbuc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
9
Scoateți de pe foc și amestecați 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
10
Se toarnă într-un castron și se acoperă cu folie de plastic direct pe suprafață, pentru a împiedica budinca să formeze o piele. La frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
11
Pentru a face glazura: într-un castron mediu, bateți 1/2 cană de unt, 1 1/2 lingurițe de vanilie și 3 ouă până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Vanilie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Adăugați zahărul cofetarilor două linguri la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în ciocolata topită până se omogenizează bine. La frigider 15 minute în timp ce umpleți tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ciocolata
13
Pentru a asambla tortul: folosind un cuțit lung zimțat, feliați fiecare strat pe jumătate orizontal, făcând 4 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
14
Întindeți umplutura între 3 straturi de tort. Frost tort cu glazura, apoi se năruie stratul de tort rămas. Lipiți firimituri pe întreaga suprafață mată a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Presărați orice firimituri rămase peste vârful tortului. Depozitați într-un loc răcoros și serviți în 24 de ore.