Tort Mexican Mocha Bundt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Mexican Mocha Bundt. O porție conține 498 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de granule de cafea espresso instant, chipsuri de ciocolată, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Mocha Bundt, Tort De Vodcă Mocha Bundt, și Tort De Mentă Mocha Bundt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt.
Combinați 1/2 pachet de amestec de budincă de vanilie cu 1 cană de lapte într-un castron și puneți deoparte.
Puneți 1/2 pachet de amestec de budincă de vanilie, amestec de tort, ulei vegetal, ouă, 1 cană de lapte, scorțișoară, lichior de cafea și 1 lingură de granule de cafea instant într-un bol de amestecare. Bateți cu un mixer electric la minim până când se combină, aproximativ 30 de secunde, apoi bateți la maxim timp de 2 minute. Îndoiți ușor chipsurile de ciocolată.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită pentru tort. Lingurați budinca de vanilie într-un strat uniform peste partea superioară a aluatului, presărați cu 1/2 lingură de granule de cafea instant și acoperiți cu restul aluatului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 40 până la 45 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 5 minute și inversați pe o farfurie. Se răcește încă 5 minute și se pudrează cu zahărul cofetarilor.