Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc

Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc
Maghiară ciocolata-nuc Torte ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Acest desert are 399 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc, Tort De Nuc Maghiar, și Ciocolata Nuc Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți fundul unei tigaie rotunde de 9 inci cu unt sau margarină. Tapetați fundul tigaiei cu pergament sau hârtie cerată și acoperiți partea superioară a hârtiei cu unt sau margarină; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță medie și amestecați pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional, până când tot zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați ciocolata și amestecați până se topește și se omogenizează, aproximativ 2 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați gălbenușurile într-un castron mare și bateți energic până când sunt deschise la culoare și se îngroașă, aproximativ 4 Minute; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Așezați nucile, rămânând 1/4 cană plus 2 linguri de zahăr, făină matzo și sare într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați până când amestecul seamănă cu nisipul umed, aproximativ 15 până la 20 (1 secundă) impulsuri (nu supraprocesați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Adăugați amestecul de nucă la gălbenușurile de ou și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
7
Adăugați amestecul de ciocolată răcit în amestecul de nucă-ou și amestecați pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Așezați albușurile în vasul foarte curat al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu de tel foarte curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Bateți albii cu viteză mare până când țin vârfuri rigide, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă aproximativ un sfert din albușurile de ou în amestecul de ciocolată pentru a ușura textura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Adăugați albușurile rămase și pliați ușor până se încorporează bine, fără dungi de alb vizibile (asigurați-vă că nu dezumflați albușurile, altfel tortul va fi prea subțire și dens).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
11
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până se umflă și se fixează, dar încă puțin lipicioasă în centru, aproximativ 30 până la 40 de minute. (O scobitoare din lemn introdusă la 1 inch de margine ar trebui să iasă curată.)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Încălziți untul sau margarina într-o cratiță mică la foc mic până când aproximativ jumătate din acesta este topit. Bateți treptat ciocolata și continuați să bateți până când ciocolata este complet topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.Între timp, puneți fâșii lungi de hârtie pergament, hârtie cerată sau folie sub marginile tortului de pe farfurie sau platou. Când glazura este gata, turnați-o peste vârful tortului, lăsând-o să picure pe laturi. Folosind o spatulă sau un cuțit offset, întindeți glazura uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Atingeți ușor farfuria sau platoul pentru a uniformiza glazura, apoi scoateți și aruncați benzile de hârtie sau folie; farfuria va fi curată și gata de servire. Dacă alegeți, garnisiți cu câteva jumătăți de nucă dispuse în centrul tortului. Puneți la frigider tortul timp de aproximativ o oră pentru a permite glazurii să set.To serviți: aduceți tortul la temperatura camerei și serviți cu frișcă sau înghețată de vanilie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Lamaie GumaLamaie Guma
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Spatula OffsetSpatula Offset
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista