Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc
Maghiară ciocolata-nuc Torte ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Acest desert are 399 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc, Tort De Nuc Maghiar, și Ciocolata Nuc Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți fundul unei tigaie rotunde de 9 inci cu unt sau margarină. Tapetați fundul tigaiei cu pergament sau hârtie cerată și acoperiți partea superioară a hârtiei cu unt sau margarină; pune deoparte.
Așezați 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță medie și amestecați pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional, până când tot zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați ciocolata și amestecați până se topește și se omogenizează, aproximativ 2 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Așezați gălbenușurile într-un castron mare și bateți energic până când sunt deschise la culoare și se îngroașă, aproximativ 4 Minute; pune deoparte.
Așezați nucile, rămânând 1/4 cană plus 2 linguri de zahăr, făină matzo și sare într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați până când amestecul seamănă cu nisipul umed, aproximativ 15 până la 20 (1 secundă) impulsuri (nu supraprocesați).
Adăugați amestecul de nucă la gălbenușurile de ou și amestecați pentru a combina.
Adăugați amestecul de ciocolată răcit în amestecul de nucă-ou și amestecați pentru a combina uniform.
Așezați albușurile în vasul foarte curat al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu de tel foarte curat.
Bateți albii cu viteză mare până când țin vârfuri rigide, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă aproximativ un sfert din albușurile de ou în amestecul de ciocolată pentru a ușura textura.
Adăugați albușurile rămase și pliați ușor până se încorporează bine, fără dungi de alb vizibile (asigurați-vă că nu dezumflați albușurile, altfel tortul va fi prea subțire și dens).
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până se umflă și se fixează, dar încă puțin lipicioasă în centru, aproximativ 30 până la 40 de minute. (O scobitoare din lemn introdusă la 1 inch de margine ar trebui să iasă curată.)
Încălziți untul sau margarina într-o cratiță mică la foc mic până când aproximativ jumătate din acesta este topit. Bateți treptat ciocolata și continuați să bateți până când ciocolata este complet topită și netedă.
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.Între timp, puneți fâșii lungi de hârtie pergament, hârtie cerată sau folie sub marginile tortului de pe farfurie sau platou. Când glazura este gata, turnați-o peste vârful tortului, lăsând-o să picure pe laturi. Folosind o spatulă sau un cuțit offset, întindeți glazura uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Atingeți ușor farfuria sau platoul pentru a uniformiza glazura, apoi scoateți și aruncați benzile de hârtie sau folie; farfuria va fi curată și gata de servire. Dacă alegeți, garnisiți cu câteva jumătăți de nucă dispuse în centrul tortului. Puneți la frigider tortul timp de aproximativ o oră pentru a permite glazurii să set.To serviți: aduceți tortul la temperatura camerei și serviți cu frișcă sau înghețată de vanilie, dacă doriți.