Tort Lipicios Cu Caramel-Pecan
Gooey Caramel-Pecan tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 477 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, caramele, nuci pecan betty și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Gooey Caramel-Nuci Pecan Negrese, Tort De Caramel Lipicios, și Ooey Gooey Caramel Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două runde de 8 inci sau 9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În cratița de 1 litru, încălziți caramelele, untul și frișca la foc mediu 6 până la 8 minute, amestecând frecvent, până când caramelele sunt topite și amestecul este neted. (Sau puneți caramelele, untul și frișca într-o cană de măsurare din sticlă de 4 căni; cuptor cu microunde descoperit la maxim 1 până la 3 minute, amestecând o dată sau de două ori.) Se amestecă pecanele în caramel topit. Se răcește 30 până la 45 de minute sau până când este suficient de ferm pentru a se răspândi fără a trece peste marginea tortului.
Așezați 1 strat de tort pe farfurie, cu partea rotundă în jos.
Se întinde cu 1 cană de umplutură de pecan. Sus cu al doilea strat, cu partea rotundă în sus.
Întindeți umplutura de pecan rămasă în cerc de 4 până la 5 inci deasupra tortului.
Răspândiți glazura de ciocolată pe restul de sus și partea de tort. Depozitați ușor acoperit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.