Tort Lane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Lane Cake. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 421 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de sare, albușuri de ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Lane, Tort Lane, și Tort Banda De Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Bateți albușurile de ou la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din albușurile de ou în aluat; pliați în albusurile rămase. Lingura aluat în 3 unse și presarata cu faina 9-inch rotund tort tigai.
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă și răciți 1 oră sau până se răcește complet.
Întindeți umplutura de tort de bandă între straturi și deasupra tortului. Pregătiți glazura de 7 Minute; se întinde pe părțile laterale ale tortului.