Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de nucă de cocos. Această rețetă servește 8 și costă 1,56 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1149 calorii, 13g de proteine, și 72g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, extract de nucă de cocos, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Falnic Tort De Ciocolată Fără Făină, Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, și Tort Cu Strat De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Unt patru tigăi de tort de 9 inci. Tapetați tigăile cu hârtie pergament și unt și făinați hârtia. Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu telul, combinați ouăle, zahărul și vanilia și bateți cu viteză mare până când amestecul este ușor, pufos și triplat în volum. Cu mixerul pornit, bateți treptat în ulei până se încorporează. Într-un castron mediu, cernem făina cu amidonul de porumb și sarea. Îndoiți ușor ingredientele uscate în amestecul de ou bătut până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Turnați aluatul în tigăile pregătite și coaceți prăjiturile timp de 20 până la 22 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Transferați prăjiturile într-un raft și lăsați să se răcească. Desfaceți prăjiturile și îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
5
Într-o cratiță mică, combinați zahărul cu apa și gătiți la foc mare, amestecând continuu, până când zahărul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Se lasă să se răcească, apoi se amestecă romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De Citrice
7
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și amestecați la foc mare până când zahărul se dizolvă complet. Nu mai amestecați, apoi fierbeți siropul până ajunge la 238 (etapa cu bilă moale) pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Între timp, într-un mixer electric în picioare prevăzut cu biciul, bateți albușurile până se formează vârfuri ferme. Cu mixerul la viteză medie-mare, bateți treptat în siropul de zahăr fierbinte. Reduceți viteza la mediu și bateți până când bezea este răcită la temperatura camerei. Bateți în unt, 2 sau 3 linguri odată, până când tot untul a fost încorporat. Bateți extractul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
Elixir G
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Periați romul înmuiat peste prăjituri. Puneți un strat pe o farfurie mare și întindeți 1 1/4 căni de glazură deasupra; repetați cu următoarele 2 straturi de tort. Acoperiți cu stratul final de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Miere De Citrice
10
Întindeți glazura rămasă uniform în jurul părții laterale și deasupra tortului, învârtindu-l decorativ deasupra. Apăsați ușor nuca de cocos prăjită pe partea laterală a tortului. Dați la frigider tortul cel puțin 1 oră înainte de servire.