Tort Espresso Cu Ciocolată Fără Gluten
Tortul Espresso cu ciocolată fără Gluten este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestecul de tort alimentar al diavolului, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Espresso De Ciocolată Fără Gluten Fără Ouă, Fursecuri cu ciocolată fără Gluten: umplute cu Espresso și alune, și Cupcakes cu făină de nucă de cocos cu ciocolată cu cremă de unt Espresso (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți cu generozitate partea inferioară numai a tăvii rotunde (8 sau 9 inci).
Bate tort se amestecă, 1 ceasca de cafea, unt și ouă în castron mare la viteză mică de mixer electric 30 de secunde, apoi la viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Coaceți 43 până la 48 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; rulați cuțitul în jurul marginilor interioare ale tigaiei; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet.
În castron mic, se amestecă împreună glazura si 2 linguri de cafea; retrase din circuitul agricol. Într-un castron mare, bateți frișca până la vârfuri rigide. Bateți amestecul de glazură în frișcă până când este suficient de rigid pentru a se răspândi.
Tăiați tortul răcit pe jumătate orizontal.
Așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus pe farfuria de servire; întindeți o treime din amestecul de frișcă peste tort; deasupra cu jumătatea rămasă de tort, tăiată cu fața în jos.
Întindeți amestecul de frișcă rămas deasupra și partea laterală a tortului. Aranjați fasolea espresso peste tort. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire. Dați la frigider orice tort rămas.