Tort Dublu De Zmeură Cu Ciocolată

Tort Dublu De Zmeură Cu Ciocolată
Tortul cu zmeură cu ciocolată dublă este un fără lactate desert. Această rețetă servește 12. O porție conține 332 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, ouă, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Dublu De Ciocolată Cu Umplutură De Zmeură, Tort dublu de ciocolată cu umplutură de zmeură, și Tort de ciocolată cu zmeură cu două straturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați două tigăi rotunde de 8 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, uleiul și apa și bateți cu un mixer electric timp de aproximativ 2 minute, până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Folosind o spatulă sau o lingură de cauciuc, pliați chipsurile de ciocolată în aluatul de tort. Împărțiți aluatul uniform între două tigăi de tort și coaceți timp de 30 de minute sau până când o scobitoare sau un tester de tort plasat în centrul prăjiturilor iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigăile lor. Când se răcește, întoarceți o prăjitură, cu fața rotundă în jos, pe un platou plat de servire sau un piedestal de tort acoperit cu două bucăți de hârtie cerată, ușor suprapuse în centru. Pentru a face plat deasupra, tăiați partea rotunjită de pe ambele straturi înainte de stivuire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Aplicați un strat subțire de glazură de ciocolată pe partea superioară a primului strat, urmat de un strat de gem de zmeură. Punctați aproximativ 1/4 cană de zmeură proaspătă deasupra gemului, lăsând spații între fructe de pădure. Așezați cu grijă al doilea strat de tort de ciocolată, cu partea rotunjită în sus sau, dacă partea superioară a fost îndepărtată, partea inferioară în sus, aliniind ușor cele două straturi împreună. Cu o spatulă sau un cuțit offset, întindeți un strat subțire de glazură în jurul părților laterale și deasupra tortului și adăugați glazură suplimentară până când părțile laterale sunt acoperite și netede. Înghețați vârful tortului până când este acoperit și neted. Finalizați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu zmeura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
ZmeurăZmeură
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
Fructe De PadureFructe De Padure
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista