Tort Dublu De Ciocolată

Tort Dublu De Ciocolată
Tort dublu de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 397 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, ouă, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Dublu De Ciocolată, Tort Dublu De Ciocolată Răcit, și Tort Dublu Mousse De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. Unt tigaie cu formă de arc cu diametrul de 10 inci; praf cu zahăr. Topiți ciocolata și untul într-o cratiță mare și grea la foc mic, amestecând continuu. Se răcește până la călduț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Bateți în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți ouăle câte 1, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se amestecă vanilia și sarea, apoi făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când tortul se ridică doar în centru (testerul introdus în centru nu va ieși curat), aproximativ 35 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. Acoperi; se răcește în timp ce se face mousse.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Topiți untul într-un vas metalic mediu așezat peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Bateți gălbenușurile, 1/4 cană smântână și vanilie într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat amestecul de gălbenuș în castron cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateti constant peste apa clocotita pana cand termometrul Inregistreaza 150 F, aproximativ 6 minute (amestecul poate parea rupt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
4
Scoateți din peste apă; adăugați ciocolată și amestecați pentru a se topi. Pune deoparte. Bateți albușurile de ou și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare până la vârfuri medii-rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți 1/4 din amestecul de albuș de ou bătut în amestecul de ciocolată caldă pentru a ușura. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă mousse peste tort în tigaie; blat neted. Răciți torte până când mousse-ul este setat, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Rulați cuțitul ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi torte. Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Transferați torte pe platou. Folosind mixerul electric, bateți 3/4 cană cremă într-un castron mediu până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Întindeți frisca peste torte. Top frisca cu zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ZmeurăZmeură
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Ungeți amestecul de jeleu de coacăze roșii peste zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Coacăze RoșiiJeleu De Coacăze Roșii
ZmeurăZmeură
11
Se presară cu 1 1/2 lingurițe de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
12
Garnisiți cu coacăze, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista