Tort dublu de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 397 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, ouă, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Dublu De Ciocolată, Tort Dublu De Ciocolată Răcit, și Tort Dublu Mousse De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. Unt tigaie cu formă de arc cu diametrul de 10 inci; praf cu zahăr. Topiți ciocolata și untul într-o cratiță mare și grea la foc mic, amestecând continuu. Se răcește până la călduț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Bateți în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți ouăle câte 1, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se amestecă vanilia și sarea, apoi făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți până când tortul se ridică doar în centru (testerul introdus în centru nu va ieși curat), aproximativ 35 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. Acoperi; se răcește în timp ce se face mousse.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Topiți untul într-un vas metalic mediu așezat peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Bateți gălbenușurile, 1/4 cană smântână și vanilie într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat amestecul de gălbenuș în castron cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Cremă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateti constant peste apa clocotita pana cand termometrul Inregistreaza 150 F, aproximativ 6 minute (amestecul poate parea rupt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Bateti
4
Scoateți din peste apă; adăugați ciocolată și amestecați pentru a se topi. Pune deoparte. Bateți albușurile de ou și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare până la vârfuri medii-rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ciocolata
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Bateți 1/4 din amestecul de albuș de ou bătut în amestecul de ciocolată caldă pentru a ușura. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se toarnă mousse peste tort în tigaie; blat neted. Răciți torte până când mousse-ul este setat, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Rulați cuțitul ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi torte. Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
8
Transferați torte pe platou. Folosind mixerul electric, bateți 3/4 cană cremă într-un castron mediu până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Întindeți frisca peste torte. Top frisca cu zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Ungeți amestecul de jeleu de coacăze roșii peste zmeură.