Tort Dublu De Ciocolată
Tort dublu de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 397 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, ouă, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Dublu De Ciocolată, Tort Dublu De Ciocolată Răcit, și Tort Dublu Mousse De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. Unt tigaie cu formă de arc cu diametrul de 10 inci; praf cu zahăr. Topiți ciocolata și untul într-o cratiță mare și grea la foc mic, amestecând continuu. Se răcește până la călduț.
Bateți ouăle câte 1, amestecând bine după fiecare adăugare.
Se amestecă vanilia și sarea, apoi făina.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți până când tortul se ridică doar în centru (testerul introdus în centru nu va ieși curat), aproximativ 35 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. Acoperi; se răcește în timp ce se face mousse.
Topiți untul într-un vas metalic mediu așezat peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Bateți gălbenușurile, 1/4 cană smântână și vanilie într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat amestecul de gălbenuș în castron cu unt topit.
Bateti constant peste apa clocotita pana cand termometrul Inregistreaza 150 F, aproximativ 6 minute (amestecul poate parea rupt).
Scoateți din peste apă; adăugați ciocolată și amestecați pentru a se topi. Pune deoparte. Bateți albușurile de ou și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare până la vârfuri medii-rigide.
Bateți 1/4 din amestecul de albuș de ou bătut în amestecul de ciocolată caldă pentru a ușura. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas.
Se toarnă mousse peste tort în tigaie; blat neted. Răciți torte până când mousse-ul este setat, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Rulați cuțitul ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi torte. Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Transferați torte pe platou. Folosind mixerul electric, bateți 3/4 cană cremă într-un castron mediu până se formează vârfuri.
Întindeți frisca peste torte. Top frisca cu zmeura.
Ungeți amestecul de jeleu de coacăze roșii peste zmeură.
Se presară cu 1 1/2 lingurițe de zahăr.
Garnisiți cu coacăze, dacă doriți.