Tort de șifon mixt cu fructe de pădure cu glazură de brânză cremă de migdale
Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 753 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, coajă de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de ciocolată cu umplutură mixtă de fructe de pădure și cremă de brânză, Cupcakes de migdale cu umplutură de tequila de afine, acoperite cu marțipan și glazură de brânză cremă de Acai Berry, și Tort de morcovi plăcinte Whoopie cu glazură de brânză cremă de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă jumătate și jumătate în cratiță medie. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole și aduceți smântână la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Fasole De Vanilie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură; acoperiți și abrupți 15 minute. Amestecați zahărul și făina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți ouăle, apoi încălziți jumătate și jumătate amestec; reveniți la aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
4
Adăugați pastă de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
5
Bateți la foc mediu până când pasta de migdale se dizolvă și fierbe crema, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se ia de pe foc.
7
Adăugați ciocolată albă și unt; bateți până se topește și se omogenizează. Apăsați folie de plastic pe cremă; se răcește 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Cremă
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bateti
8
Îndepărtați fasolea de vanilie. Bateți smântâna până la vârfuri; pliați în cremă în 3 adăugiri. Capac; se răcește cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă
Cremă
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 10 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Cernem făina, 3/4 cană zahăr, praful de copt și sarea într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți 1/2 cană de apă călduță în ingrediente uscate; bateți în ulei, gălbenușuri de ou, ambele extracte și coajă. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, bătând până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți albii în aluat în 3 adaosuri. Măsurați 4 2/3 căni de aluat în 1 tigaie pregătită și 3 1/3 căni de aluat în a doua tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Gălbenuș De Ou
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute pentru tortul mai subțire și 30 de minute pentru tortul mai mare. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Tăiați în jurul prăjiturilor și întoarceți-vă pe rafturi; se răcește complet.
4
Așezați tortul mai subțire pe fundul tigaiei cu diametrul de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
5
Se întinde cu 1/2 cană de conserve, lăsând o margine simplă de 1/2 inch. Lingura 1 1/2 cani de umplere în dollops deasupra conserve; răspândit uniform. Se răcește până când umplutura este fermă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Tăiați tortul mai mare orizontal în jumătate.
7
Așezați 1 jumătate, tăiată cu fața în jos, deasupra umpluturii răcite.
8
Se întinde cu 1/2 cană de conserve, lăsând o margine simplă de 1/2 inch. Lingura 1 1/2 cani de umplere în dollops deasupra conserve; răspândit uniform. Se acoperă cu stratul de tort rămas, tăiat cu fața în jos . Acoperiți tortul și umplutura rămasă; se răcește 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Bateți crema de brânză, untul, zahărul și ambele extracte într-un castron mare pentru a amesteca. Bateți în 3/4 cană umplutura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți 1 cană glazură subțire pe părțile laterale și deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Intinde tortul cu glazura ramasa, construind janta inalta in jurul marginii superioare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Boabe de movilă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
5
Periați partea superioară a fructelor de pădure cu jeleu cald pentru a glazura.