Tort de șifon mixt cu fructe de pădure cu glazură de brânză cremă de migdale

Tort de șifon mixt cu fructe de pădure cu glazură de brânză cremă de migdale
Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 753 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, coajă de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de ciocolată cu umplutură mixtă de fructe de pădure și cremă de brânză, Cupcakes de migdale cu umplutură de tequila de afine, acoperite cu marțipan și glazură de brânză cremă de Acai Berry, și Tort de morcovi plăcinte Whoopie cu glazură de brânză cremă de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă jumătate și jumătate în cratiță medie. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole și aduceți smântână la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură; acoperiți și abrupți 15 minute. Amestecați zahărul și făina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți ouăle, apoi încălziți jumătate și jumătate amestec; reveniți la aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Adăugați pastă de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
5
Bateți la foc mediu până când pasta de migdale se dizolvă și fierbe crema, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc.
7
Adăugați ciocolată albă și unt; bateți până se topește și se omogenizează. Apăsați folie de plastic pe cremă; se răcește 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
CremăCremă
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
8
Îndepărtați fasolea de vanilie. Bateți smântâna până la vârfuri; pliați în cremă în 3 adăugiri. Capac; se răcește cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
CremăCremă
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 10 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Cernem făina, 3/4 cană zahăr, praful de copt și sarea într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți 1/2 cană de apă călduță în ingrediente uscate; bateți în ulei, gălbenușuri de ou, ambele extracte și coajă. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, bătând până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți albii în aluat în 3 adaosuri. Măsurați 4 2/3 căni de aluat în 1 tigaie pregătită și 3 1/3 căni de aluat în a doua tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute pentru tortul mai subțire și 30 de minute pentru tortul mai mare. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați în jurul prăjiturilor și întoarceți-vă pe rafturi; se răcește complet.
4
Așezați tortul mai subțire pe fundul tigaiei cu diametrul de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
5
Se întinde cu 1/2 cană de conserve, lăsând o margine simplă de 1/2 inch. Lingura 1 1/2 cani de umplere în dollops deasupra conserve; răspândit uniform. Se răcește până când umplutura este fermă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Tăiați tortul mai mare orizontal în jumătate.
7
Așezați 1 jumătate, tăiată cu fața în jos, deasupra umpluturii răcite.
8
Se întinde cu 1/2 cană de conserve, lăsând o margine simplă de 1/2 inch. Lingura 1 1/2 cani de umplere în dollops deasupra conserve; răspândit uniform. Se acoperă cu stratul de tort rămas, tăiat cu fața în jos . Acoperiți tortul și umplutura rămasă; se răcește 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Bateți crema de brânză, untul, zahărul și ambele extracte într-un castron mare pentru a amesteca. Bateți în 3/4 cană umplutura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți 1 cană glazură subțire pe părțile laterale și deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Intinde tortul cu glazura ramasa, construind janta inalta in jurul marginii superioare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Boabe de movilă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
5
Periați partea superioară a fructelor de pădure cu jeleu cald pentru a glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
JeleuJeleu
6
Serviți imediat sau răciți până la 6 ore.

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)Bomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)1Bucăți de caramele Heath Barulei de scorțișoară, opționalulei de scorțișoară, opțional1Bucăți de caramele Heath Barulei de scorțișoară, opționalulei de scorțișoară, opțional12 lingurițe de pudră de usturoi1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă14creveți și cu veneFructe proaspete asortate (cum ar fi căpșuni și afine)Fructe proaspete asortate (cum ar fi căpșuni și afine)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de tortfăină de tort3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 pachete de 8 uncii cremă de brânză, temperatura camerei1/2 pachete de 8 uncii cremă de brânză, temperatura camerei2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)5mariLapte condensat îndulcit (se preferă marca Eagle)Lapte condensat îndulcit (se preferă marca Eagle)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiljumătate și jumătatejumătate și jumătate1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrișcă grea răcităfrișcă grea răcită2Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilrulou cu fructe galbenrulou cu fructe galben2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de zmeurăconserve de zmeură14creveți și cu veneJeleu de coacăze, încălzitJeleu de coacăze, încălzit1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 băț) unt nesărat, temperatura camerei(1 băț) unt nesărat, temperatura camerei23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm(1/4 băț) unt nesărat(1/4 băț) unt nesărat1fasole de vanilie, împărțită pe lungimefasole de vanilie, împărțită pe lungime12 lingurițe de pudră de usturoi(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă călduțăapă călduță1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată albă de bună calitate (cum ar fi Lindt sau Baker ' s), tocată măruntciocolată albă de bună calitate (cum ar fi Lindt sau Baker ' s), tocată mărunt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista