Această rețetă servește 12. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 186 calorii. Un amestec de topping de înghețată fudge, budincă instant cu aromă de ciocolată jell-O, fursecuri oreo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 5347 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Înghețată Oreo și Fudge "tort", Tort De Înghețată Cu Aluat De Biscuiți Oreo Fudge De Casă, și Brownie de mentă și fleac de Fudge fierbinte Oreo cu frișcă de cremă de brânză mentolată.
Instrucțiuni
1
Se toarnă toppingul de fudge într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți în 1 cană bici rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se adaugă amestecul de budincă uscată; se amestecă 2 min. Se amestecă prăjiturile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Rulou Cu Fructe
4
Aranjați 4 sandvișuri de înghețată, unul lângă altul, pe o foaie lungă de 24 de inci de folie de aluminiu Reynolds Wrap; acoperiți cu jumătate din amestecul COOL WHIP. Repetați straturile. Se acoperă cu sandvișurile rămase. Înghețați partea superioară și părțile laterale cu biciul rece rămas. Aduceți părțile laterale ale foliei; pliați dublu partea superioară și capetele pentru a sigila liber pachetul.
Cookie-urile Oreo funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.