Tort de înghețată cu ciocolată, alune și vanilie

Tort de înghețată cu ciocolată, alune și vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de înghețată cu ciocolată, alune și Vanillan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Un amestec de ciocolată semidulce, jumătate și jumătate, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta cu alune si ciocolata cu frisca de vanilie, Înghețată De Vanilie Chai, și Rulaje de lichior de alune de ciocolată încărcate cu frișcă de fasole de vanilie sărată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați alunele pe o foaie mare de copt; prăjiți până se rumenesc și parfumat (6-8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați 3/4 cană de alune într-un robot de bucătărie; procesați până când nucile se transformă într-o pastă (3-5 minute), răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Adăugați ciocolată; procesați până la măcinat fin sau topit (aproximativ 1 minut). Lăsați amestecul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
5
Adăugați jumătate și jumătate, zahăr și sare într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se încălzește la mediu; aduceți doar la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Cu motorul care funcționează pe procesor, turnați amestecul de cremă prin tubul de alimentare; procesați până când amestecul este foarte neted (3-4 minute), răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Transferați amestecul de alune într-un castron; adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lăsați să se răcească la temperatura camerei; acoperiți bine și refrigerați până când este gata de utilizare.
9
Căptușiți o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu 2 foi de folie de plastic care se suprapun, lăsând suficientă suprapunere pe capete pentru a ușura desfacerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
10
Întindeți 2 căni de înghețată de ciocolată uniform în tigaie, asigurându-vă că o împachetați în colțuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se întinde uniform cu 1/2 cană de alune rezervate; congelați 15 minute. Se acoperă cu un strat neted de înghețată de vanilie și încă 1/2 cană de alune; congelați 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Întindeți restul de 2 căni de înghețată de ciocolată în tigaie; se acoperă cu restul de 1/2 cană de alune. Apăsați restul de 1/2 cană de alune în partea de sus a tortului; pliați folia de plastic pentru a acoperi. Congelați până la fermitate (cel puțin 4 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
AluneAlune
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
13
Ridicați tortul din tigaie cu folie de plastic; transferați pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
14
Tăiați tortul în felii cu un cuțit zimțat înmuiat în apă fierbinte; ștergeți după fiecare tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista