Tort de înghețată cu bezea de ciocolată și cip de mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați bezea de ciocolată și tort de înghețată cu cip de mentă. Această rețetă servește 10. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 336 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de cacao, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă, Tort De Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă, și Tort De Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 200 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Urmăriți două dreptunghiuri de 12x4 inci, distanțate ușor, pe 1 hârtie. Urmăriți un dreptunghi de 12x4 inci pe a doua hârtie. Întoarceți hârtiile (liniile marcate ar trebui să apară). Cerneti 3 linguri de zahar, zahar pudra si cacao intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se spumează.
Adăugați 1 1/2 linguri de zahăr și bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 5 linguri de zahăr, bătând până când albii sunt rigizi și lucioși. Îndoiți amestecul de cacao.
Întindeți 1/3 de bezea (aproximativ 1 1/2 căni) uniform pe fiecare dreptunghi marcat.
Coaceți bezea până se usucă, inversând foile la fiecare oră, aproximativ 4 ore în total. Opriți cuptorul; lăsați bezea în cuptor peste noapte.
Ridicați bezea din pergament.
Așezați 2 bezea pe suprafața de lucru. Întindeți ușor câte 1 halbă de înghețată peste fiecare, având grijă să nu apăsați puternic pentru a evita crăparea bezelelor.
Așezați 1 bezea umplută pe un platou lung. Se acoperă cu a doua bezea umplută, apoi a treia bezea, apăsând ușor pentru a adera. Acoperiți și înghețați tortul asamblat cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Bateți smântâna, vanilia și restul de 1 lingură de zahăr într-un castron mic până se formează vârfuri.
Întindeți frisca pe stratul superior de bezea pentru a acoperi; împrăștiați ciocolata stropește uniform peste.
Tăiați transversal în felii și serviți.