Tort De Înger Cu Lămâie
Lemon Angel Cake este un fără gluten desert. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați tortul angel food, zahărul cofetarilor, smântâna grea pentru biciuire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Lemon zmeură înger tort {scăzut de grăsime}, și Tort De Înger Cu Bezea Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se formează vârfuri tari.
Așezați umplutura de plăcintă într-un castron; pliați în frișcă.
Tăiați tortul în două straturi orizontale.
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu 1 cană amestec de lămâie. Sus cu un al doilea strat de tort. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu amestecul de lămâie rămas. Se răcește timp de 15 minute sau până la servire. Puneți la frigider resturile.