Tort de zmeură cu Marsala, Cr fra fra FRA și zmeură
Tort de zmeură cu Marsala, Cr fra fra fra FRA, și zmeură ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 436 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 2,01 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 53 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină universală, suc de portocale, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de zmeură cu Marsala, Cr fra fra FRA și zmeură, Tort De Zmeură Cu Marsala, Cr Fra Fra FRA Și Zmeură, și Tort De Zmeură Cu Marsala, Creme Fraiche Și Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 400 F. Unt tigaie cu formă de arc cu diametrul de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Cuptor
2
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați Marsala și sucul de portocale într-un castron mic. Bateți 12 linguri de unt și 1 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți ouăle, vanilia și coaja de lămâie. Bateți în amestecul Marsala în 2 adaosuri alternativ cu amestecul de făină în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Coaja De Lamaie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se presară cu 1 1/2 căni de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
6
Coaceți tortul până când blatul este setat ușor, aproximativ 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F. punctul de sus al tortului cu 2 linguri de unt și presărați cu 2 linguri de zahăr. Continuați să coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 15 minute. Se răcește în tigaie pe raft. Eliberați laturile tigaiei; transferați tortul pe platou. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Se amestecă CR fra FRA și fra 2 linguri de zahăr într-un castron mic. (Tort și CR amestec fra fra fra se poate face 8 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei. Se acoperă și se răcește CR amestec fra fra.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
9
Tăiați tortul în pene. Top fiecare cu dollop de CR fra FRA și zmeură fresh și se servește.