Tort de vin cu căpșuni macerate
Tortul de vin cu căpșuni macerate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 199 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cap la magazin și ridica paste cofetari zahăr, coaja de lamaie, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de lămâie-migdale cu căpșuni macerate, Tort cu ulei de măsline cu Gelato de căpșuni și căpșuni macerate, și Tort alimentar Almond Angel cu CR Aproximme Anglaise și căpșuni macerate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți împreună masa de tort matzo, amidonul de cartofi și sarea într-un castron. Amestecați vinul și sucul de lămâie într-un alt bol sau într-o măsură de sticlă.
Bateți gălbenușurile într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până se omogenizează, apoi adăugați coajă.
Adăugați 1 cană de zahăr treptat, bătând și bateți până când amestecul este foarte gros și palid, 2 până la 3 minute.
Cu mixerul la viteză mică, adăugați jumătate din amestecul de masă de tort matzo la gălbenușuri, apoi tot amestecul de vin.
Adăugați amestecul de masă matzo rămas, amestecând până când se combină.
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un alt bol cu bătătoare curățate la viteză medie până când țin vârfuri moi.
Adăugați 1/4 cană de zahăr rămasă câte puțin, bătând și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o pătrime de alb în amestec de gălbenușuri pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine.
Se toarnă aluatul în tigaie tub uns și rap pan ferm de trei ori pe suprafața de lucru pentru a elimina orice bule mari de aer.
Coaceți spongecake până când partea superioară este aurie și revine când este presată ușor, 35 până la 40 de minute. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe un raft și răciți complet, aproximativ 1 oră. Rulați un cuțit în jurul marginilor interioare și exterioare ale tortului pentru a slăbi, apoi scoateți din tigaie.
În timp ce tortul se răcește, amestecați ușor căpșunile, vinul și zahărul până când zahărul este dizolvat, apoi lăsați să stea cel puțin 30 de minute.
Tort de praf cu paste cofetari zahăr și se servește cu căpșuni.
* Tortul se poate face cu 1 zi înainte, răcit și scos din tigaie, apoi păstrat, acoperit cu folie, la temperatura camerei.·Dacă nu găsiți masa de tort matzo, măcinați fin masa obișnuită de matzo într-un blender sau râșniță de cafea/condimente.