Tort De Vanilie Final

Tort De Vanilie Final
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Ultimate Vanilla Cake. Această rețetă servește 10 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 855 calorii. Dacă aveți la îndemână smântână grea, sare, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vanilla Cupcake – testul final de Cupcake de vanilie copt de 50 de brutari și numărare, Ultimate vanillan înghețată, și Ultimate Vanilie Cupcakes.

Instrucțiuni

1
Faceți glazura: bateți untul și sarea într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până la neted și pufos, 1 până la 2 minute. Bateți treptat zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați vanilia, creșteți viteza mixerului la mediu și bateți până se îngroașă, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați laptele puțin la un moment dat și bateți până când glazura este răspândită, dar nu curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
LapteLapte
4
Asamblați tortul: puneți 1 strat de tort pe un platou; întindeți 1 cană glazură deasupra. Se acoperă cu al doilea strat de tort, apoi se acoperă întregul tort cu glazura rămasă. Decorați cu stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StropeșteStropește
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Sursă foto: Levi Brown
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament; ungeți pergamentul și praful tigăilor cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
7
Bateti 3 cani faina, praful de copt si sarea intr-un bol pana se combina. Bateți 2 bețe untul și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la mediu; bateți ouăle, pe rând, răzuind vasul după cum este necesar. Bate în vanilie. (Amestecul poate părea separat în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
8
Se amestecă 1/2 cană de apă cu crema într-o cană sau castron de măsurare lichidă. Bateți amestecul de făină în amestecul de unt în 3 loturi, alternând cu amestecul de smântână, începând și terminând cu făină, până când este doar netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
9
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
10
Coaceți până când prăjiturile sunt ușor aurii deasupra și centrele revin la apăsare, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
12
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista