Vanilie Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 695 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 49 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de cireșe, coajă de tei, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Vanilie Și Smântână Cu Glazură De Vanilie, Tort De Vanilie, și LCD " tort de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie canelată de 12 până la 15 căni cu spray de copt antiaderent cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați semințele de fasole de vanilie răzuite, bătând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
4
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
5
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Adăugați treptat la amestecul de unt, alternativ cu smântâna, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Îndoiți ușor în amestecul de unt. Puneți lingura în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Albușuri De Ou
Smântână
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Tigaie
6
Presărați migdalele uniform peste vârful tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
7
Coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 1 oră până la 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
10
Serviți cu sos de cireșe negre, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Sos
11
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, amidonul de porumb și coaja de tei. Se amestecă sucul de cireșe negre, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Cireșe
Amidon De Porumb
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
12
Adăugați cireșele. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 1 minut..