Tort De Vanilie

Tort De Vanilie
Vanilie Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 695 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 49 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de cireșe, coajă de tei, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Vanilie Și Smântână Cu Glazură De Vanilie, Tort De Vanilie, și LCD " tort de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie canelată de 12 până la 15 căni cu spray de copt antiaderent cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați semințele de fasole de vanilie răzuite, bătând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
4
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Adăugați treptat la amestecul de unt, alternativ cu smântâna, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Îndoiți ușor în amestecul de unt. Puneți lingura în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SmântânăSmântână
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
TigaieTigaie
6
Presărați migdalele uniform peste vârful tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
7
Coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 1 oră până la 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
10
Serviți cu sos de cireșe negre, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SosSos
11
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, amidonul de porumb și coaja de tei. Se amestecă sucul de cireșe negre, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Adăugați cireșele. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 1 minut..
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
13
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
DificultateExpert
Gata În1 h, 49 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista