Tortul cu ulei de măsline necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de lapte, făină, înlocuitor de ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Tort cu ulei de măsline cu ciocolată și clementină. Tortul meu, și Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Combinați zahărul granulat, laptele, înlocuitorul de ouă, uleiul, coaja și sucul într-un castron mare; amestecați cu un bici până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
înlocuitor De Ouă
Suc
Lapte
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Lingurați ușor 2 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ulei, amestecând cu un bici până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până se rumenesc și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Tort rece complet în tigaie pe suport de sârmă. Slăbiți marginile tort cu spatula.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
9
Așezați o farfurie cu susul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.
10
Așezați marmelada de portocale într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 1 minut. Amestecați și lingurați marmelada fierbinte uniform peste tort. Se răcește complet. Cerneti zaharul pudra deasupra tortului.