Tort De Ulei De Măsline

Tort De Ulei De Măsline
Tortul cu ulei de măsline necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de lapte, făină, înlocuitor de ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Tort cu ulei de măsline cu ciocolată și clementină. Tortul meu, și Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Combinați zahărul granulat, laptele, înlocuitorul de ouă, uleiul, coaja și sucul într-un castron mare; amestecați cu un bici până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
SucSuc
LapteLapte
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Lingurați ușor 2 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ulei, amestecând cu un bici până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până se rumenesc și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Tort rece complet în tigaie pe suport de sârmă. Slăbiți marginile tort cu spatula.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
9
Așezați o farfurie cu susul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.
10
Așezați marmelada de portocale într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 1 minut. Amestecați și lingurați marmelada fierbinte uniform peste tort. Se răcește complet. Cerneti zaharul pudra deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MarmeladăMarmeladă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista