Această rețetă servește 12. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 231 calorii. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați topping biciuit, zară, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de turtă dulce cu sos de Caramel, Tort de turtă dulce cu sos de caramel de rom cu unt, și Tortul de turtă dulce al bunicii cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (făină prin cuișoare) într-un castron mare, amestecând bine cu un tel; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Combinați Zara și următoarele 5 ingrediente (Zara prin ouă); se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală. Îndoiți în afine. Puneți aluatul într-un vas de copt de 11 x 7 inci sau o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în vas timp de 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Pulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Puneți sosul de afine deasupra bucăților individuale; păpușă cu topping biciuit.