Nevoie de un desert fără lactate? Tortul cu supă de roșii Mimi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 592 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de supă de roșii, sare, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mimi ' s Double Rich Chocolate Cake (dintr-un amestec de tort), Tortul de catifea roșie al lui Mimi, și Tort de ciocolată de 300 de dolari al lui Mimi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch. Cernem împreună făina, sarea, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Într-un castron separat, combinați supa de roșii, apa și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Supă De Roșii
Scurtarea
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se adaugă la amestecul cremă alternativ cu amestecul de făină. Se amestecă stafidele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
4
Se toarnă aluatul într-o tigaie de 10 inch sau tub.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigaie, apoi se întoarce pe un suport de sârmă.