Tort de rom cu înghețată de stafide de rom și fructe de insulă
Această rețetă servește 12 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 601 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de fructe tropicale, înghețată cu stafide de rom, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametrul de 9 inci tigaie cu formă de arc cu laturile înalte de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor
2
Bateți făina și praful de copt într-un castron mediu. Bateți untul, zahărul și sarea într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Se amestecă 1 cană de apă și extract de vanilie în ceașcă de măsurare. Îndoiți amestecul de făină în amestecul de unt în 3 adaosuri alternativ cu amestecul de apă în 2 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
6
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 10 minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mediu-mare. Se fierbe fără agitare până când sosul se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 5 minute. Se răcește ușor. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți ușor înainte de a continua.)
3
Scoateți părțile laterale din tigaia pentru tort. Felie de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
4
Așezați 1 pană pe fiecare farfurie.
5
Așezați lingura de înghețată alături. Lingura tocat fructe tropicale alături.