Tort de rom cu înghețată de stafide de rom și fructe de insulă

Tort de rom cu înghețată de stafide de rom și fructe de insulă
Această rețetă servește 12 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 601 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de fructe tropicale, înghețată cu stafide de rom, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametrul de 9 inci tigaie cu formă de arc cu laturile înalte de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Bateți făina și praful de copt într-un castron mediu. Bateți untul, zahărul și sarea într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se amestecă 1 cană de apă și extract de vanilie în ceașcă de măsurare. Îndoiți amestecul de făină în amestecul de unt în 3 adaosuri alternativ cu amestecul de apă în 2 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 10 minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mediu-mare. Se fierbe fără agitare până când sosul se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 5 minute. Se răcește ușor. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți ușor înainte de a continua.)
3
Scoateți părțile laterale din tigaia pentru tort. Felie de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4
Așezați 1 pană pe fiecare farfurie.
5
Așezați lingura de înghețată alături. Lingura tocat fructe tropicale alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe TropicaleFructe Tropicale
înghețatăînghețată
6
Tort stropit cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
7
Se presară cu nuci pecan tocate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista