Tort de pâine cu banane II

Tort de pâine cu banane II
Banana Loaf Cake II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 434 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ouă, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Pâine Cu Banane, Tort De Pâine Cu Banane, și Crema Fraiche Banana Loaf Cake.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 8x4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort și budinca instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouăle, uleiul, apa și piureul de banane, amestecați cu un mixer electric până se omogenizează. Îndoiți nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
ApăApă
OuăOuă
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Se toarnă uniform în tigăile pregătite.
5
Coaceți timp de 50 până la 55 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă iese curată. Se răcește în tigăi timp de 15 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista