Tort de pâine cu banane II
Banana Loaf Cake II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 434 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ouă, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Pâine Cu Banane, Tort De Pâine Cu Banane, și Crema Fraiche Banana Loaf Cake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 8x4 inch.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort și budinca instantanee.
Adăugați ouăle, uleiul, apa și piureul de banane, amestecați cu un mixer electric până se omogenizează. Îndoiți nucile tocate.
Se toarnă uniform în tigăile pregătite.
Coaceți timp de 50 până la 55 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă iese curată. Se răcește în tigăi timp de 15 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe rafturile de sârmă.