Tort De Portocale Ricotta
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, lingura de masă zahăr granulat, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Portocale Ricotta, Ricotta - Tort De Portocale, și Tort de portocale Ricotta cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 5 pe 3 inci cu unt. Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă pentru a se amesteca.
Folosind un mixer, cremați untul, ricotta și zahărul granulat până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Cu mașina în funcțiune, adăugați ouăle 1 la un moment dat.
Adăugați vanilia, coaja de portocală și amaretto până se combină.
Adăugați ingredientele uscate, o cantitate mică la un moment dat, până când sunt doar încorporate.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când o scobitoare iese curată și tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, 45 până la 50 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se transferă într-un suport pentru a se răci complet. Pentru a înfășura, reveniți la tigaie și praf cu zahărul cofetarilor.
Fotografie de Gemma Comas