Tort De Portocale Ricotta

Tort De Portocale Ricotta
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, lingura de masă zahăr granulat, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Portocale Ricotta, Ricotta - Tort De Portocale, și Tort de portocale Ricotta cu căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 5 pe 3 inci cu unt. Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Folosind un mixer, cremați untul, ricotta și zahărul granulat până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Cu mașina în funcțiune, adăugați ouăle 1 la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați vanilia, coaja de portocală și amaretto până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
4
Adăugați ingredientele uscate, o cantitate mică la un moment dat, până când sunt doar încorporate.
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când o scobitoare iese curată și tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se transferă într-un suport pentru a se răci complet. Pentru a înfășura, reveniți la tigaie și praf cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Fotografie de Gemma Comas
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista