Creveți Cajun Bbq

Creveți Cajun Bbq
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați creveții Cajun Bbq. Pentru $16.68 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 126g de proteine, 149g de grăsime, și un total de 2060 calorii. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 10 minute. Un amestec de cimbru, oregano, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare includ Creveți Cajun BBQ, Creveți Cajun Fript, și Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate70
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista