Tort De Portocale Glazurat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de portocale glazurat. O porție conține 619 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, coaja de portocală, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Portocale Glazurat, Tort de lire glazurat cu lămâie și portocală, și Tort De Afine Cu Glazură Portocalie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. F. Unt o tigaie cu arc de 9 inch.
Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute.
Adăugați extract de vanilie și bateți pentru a combina.
Într-un castron mediu, amestecați făina, ghimbirul, praful de copt și sarea.
Adăugați 1/3 din amestecul de făină la ingredientele umede. Bate pentru a combina.
Adăugați 1/2 de lapte și bateți pentru a combina.
Adăugați făina rămasă în două adaosuri, alternând cu ultimul lapte. Bateți în coaja de portocală.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Coaceți până devine auriu și un tester de tort iese curat, aproximativ 90 de minute.
În timp ce tortul se răcește, faceți glazură: într-un castron mic, amestecați sucul de portocale și zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Când tortul este rece, turnați 1/2 de glazură deasupra tortului. Când primul strat de glazură a început să se usuce, acoperiți cu glazura rămasă.